Special effects

Gevechtsstunts

Gevecht stunts is een belangrijk onderdeel uit het aanbod van ons stuntteam. Door middel van onze stuntmaterialen is het voor ons mogelijk om spectaculaire gevechtsscenes en
-stunts te maken voor films en tv. Vechtscenes van Krav Maga tot Ninja worden bedacht door onze ervaren stunt- en gevechtscoördinatoren. Zij bedenken vervolgens een gevechtschoreografie die het beste aansluit bij uw film of tv-project. Aan de hand hiervan wordt uit ons stuntteam de juiste stuntman gekozen. Omdat we over een zeer omvangrijk stuntteam beschikken met veelzijdige kwaliteiten maakt het voor het stuntteam van de Beukelaer niet uit of de stunts in de lucht, op het water of op het vaste land plaatsvinden.

Rigging constructies 

Rigging is het plaatsen van tijdelijke (hangende) hijs- of hefinstallaties. Deze installaties worden veelal in de entertainmentindustrie gebruikt om op een veilige manier licht en geluid op te kunnen hangen voor het bijplaatsen van special effects.
Stuntteam de Beukelaer beschikt over een breed assortiment en de benodigde veiligheidsmateralen en documenten.

Engineering

Stuntteam Beukelaer beschikt over een uitgebreide stunt engineering service die een breed scala stuntvereisten omvat. Ook bieden we volledige on-set stunt-ondersteuningsfaciliteiten aan. We kunnen ook vertrouwen op onze ervaringen uit het verleden om specialistische op maat gemaakte stuntvereisten te ontwerpen, te plannen en uit te voeren. Van het initiële onderzoek, de planning, het ontwerp, de fabricage, het testen en uiteindelijk de ondersteuning én controle over de shoot zelf.

Om speciale effecten te realiseren beschikken we tot slot ook over een breed scala aan gespecialiseerde optische & mechanische effectenapparatuur en -diensten.

Vuurstunts 

Stuntteam de Beukelaer creëert spectaculaire vuurstunts die je vaak in films ziet. Auto’s die in vlammen opgaan of mensen die in brand vliegen zijn allemaal voorbeelden van stunts die door het publiek graag gezien worden. Vuurstunts zijn niet de eenvoudigste stunts om uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring biedt het stuntteam van de Beukelaer de meest veilige en spectaculaire manieren om deze stunts mogelijk te maken. Onze stuntmannen zijn ook altijd uitgerust met de juiste brandwerende materialen. Elke vuurstunt wordt op deze manier zo veilig en goed mogelijk uitgevoerd. Alle stunts worden op maat gemaakt door onze stuntcoördinator aan de hand van de wensen van de klant.

Special effects uitgevoerd door De Beukelaer.

Wilt u uw special effects uit laten voeren door onze stuntmannen en -vrouwen van de Beukelaer? Neem vrijblijvend contact op met onze stuntcoördinator voor de mogelijkheden.

 More info: Marco Maas   +31 (0)6 42 702 691    marco@stuntcentrum.nl