History

Het meest gerenomeerde stuntteam van de Benelux bestaat al vanaf 1956 en heeft stunts uitgevoerd voor honderden nationale en internationale film, tv en commercial producties.

Stuntteam Hammy de Beukelaer

Het stuntteam heeft altijd onder leiding gestaan van Hammy de Beukelaer en draagt ook nog steeds zijn naam. Hammy is inmiddels gepensioneerd en woont in Spanje.

Sinds 1994 staat het bedrijf onder leiding van Willem de Beukelaer. Willem heeft het vak geleerd van zijn vader en is mee gegroeid in de nationale en internationale filmindustrie. Hij heeft zelf 16 jaar actief stunts uitgevoerd, in alle facetten van het vak.

Inmiddels bestaat het stuntteam uit diverse professionals die alle disciplines feilloos beheersen. Samen met deze professionals, aangestuurd door Willem de Beukelaer en Marco Maas, mogen wij verantwoordelijk zijn voor 85% van alle stunts in de Benelux.

Camera Cars Holland

Camera Cars Holland is gestart op 1 januari 1998 als toevoeging voor het stuntteam. Er is gebleken dat er enorm veel vraag was naar een goede dieplader en camera-auto's, met daarbij de mensen die verstand hebben van film om maximale tracking shots te kunnen rijden. De auto's van ons bedrijf worden dan ook ingezet voor veel film- tv- en commercial producties in heel Europa.

De doelstelling van het bedrijf was in eerste instantie om te werken met auto's die alle comfort geven voor steady shots, crew vriendelijk zijn, makkelijk riggbaar, gekeurd materiaal op kenteken, ontworpen voor de film industrie en natuurlijk zeer veilig. Het bedrijf is in 3 jaar zeer explosief gegroeid en bezit nu: een Supreme Camera Insert Car, een XM dubbel asser Camera auto, Dieplader, een camera Quad, een A-Frame, motor bike rigg, turning table, roll rigg, etc.

Het bedrijf heeft een chauffeur in vaste dienst die zeer bekwaam is met alle materialen. Alle auto's zijn ook te huur met de precisie rijders van het stuntteam of een special rigg team om aan alle wensen van camera en regie te kunnen voldoen.

Stuntteam de Beukelaer Belgiƫ BVBA

Stuntteam de Beukelaer Belgie BVBA is een volle dochter van Stuntteam Hammy de Beukelaer, dit bedrijf is opgericht om ons beter op de internationale markt te zetten.

Belgie is een land dat zich enorm roert in de filmindustrie in binnen en buitenland, en om aan lands eisen te voldoen is dit bedrijf in leven geroepen.
Dezelfde kwaliteit en professionaliteit wat u van ons gewend bent kunt u ook bij dit bedrijf verwachten.